Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Varaa majoitukset ja vuokravälineet nyt suoraan netistä!

Kuvassa lumikengät.

Lestijärven kunta on ottanut käyttöön Johku verkkokaupan, joten voit nyt ostaa Lestijärvi-tuotteet, varata lumikengät ja SUP-laudat sekä majoitukset suoraan netistä. Pääset ostamaan tuotteita/palveluita suoraan nettisivujemme kautta tai osoitteesta: lestijarvenkunta.johku.com/fi.

Voit maksaa tuotteet/palvelut kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla tai vaikka MobilePaylla!

Vuokravälineet (lumikengät ja SUP-laudat) noudetaan tästä eteenpäin välinevarastosta, joka on varustettu PIN-koodillisella lukolla. Varasto mahdollistaa välinevuokrauksen myös viikonloppuisin ja iltaisin, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tuotteen voi maksaa suoraan netissä omilla verkkopankkitunnuksilla tai vaikka MobilePaylla ja kun maksu on hyväksytty, saat sähköpostiisi avainlaatikon PIN-koodin. Koodilla saat avattua laatikon, jonka sisällä on välinevaraston avain.

Välinevuokrausvarasto sijaitsee vanhan palvelutalon rakennuksessa osoitteessa Jukolantie 4, 69440 Lestijärvi. Varaston tunnistat ovessa olevasta kyltistä, jossa lukee ”välinevuokraus – varasto 1”. Oven vieressä on ohjeet avainlaatikon käyttöön ja avaamiseen. Ohjeet avainlaatikon käyttöön löytyvät myös osoitteesta: https://visitlestijarvi.fi/valinevuokrauksen-ohje/

Maksutavat

Maksutapoina Lestijärven kunnan Johku verkkokaupassa toimivat seuraavat:

Kunnan lumikengät.