Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Mahdollisuuksia yrittäjille

Kesäkahvilayrittäjäksi Lestijärvelle?

Kesäkoti Jukola sijaitsee eloisan ja viihtyisän, Manner-Suomen toiseksi pienimmän kunnan, Lestijärven keskustassa lähellä palveluita. Jukolasta avautuu upeat maisemat suoraan Keski-Pohjanmaan maakuntajärvelle Lestijärvelle. Jukolan tiloihin mahtuu majoittumaan sisälle 10 henkilöä ja lisäksi piha-alueelta löytyy kaksi pienempää mökkiä, joihin mahtuu yhteensä neljä henkilöä. Jukolassa on keittiö kahvilatoiminnan pyörittämiseen ja suuri aulatila kahvilan asiakkaille. Laajasta pihapiiristä löytyy savusauna ja tavallinen sauna veden ääreltä.

Kahvilatoiminnan lisäksi yrittäjä voi halutessaan ottaa paikallisia tuotteita kahvilaan myyntiin. Jukolassa on myös loistavat puitteet erinäisten kesätapahtumien järjestämiselle. Jukolan kesäkahvila oli auki kesällä 2021 ja saavutti valtavan suosion niin paikallisten kuin naapurikuntalaistenkin kesken. Lestijärvi on pääosin kesämatkailukohde ja matkailijat tuovat kesäisin vipinää ja vilskettä pieneen Lestijärven kylään. Myös tuulivoimapuiston rakentamisen myötä ravitsemis- ja majoituspalveluiden tarve tulee kasvamaan.

Lähetä meille CV ja hakukirje, jossa kerrot ideastasi Jukolan kesäkahvilalle. Hakuaika päättyy 6.4.2022. Ota yhteyttä meihin, jos haluat tulla katsomaan tiloja etukäteen tai sinulla on muuten kysyttävää. Kun kiinnostuneet yrittäjät on saatu selville, käydään neuvottelut kohtuullisesta vuokrahinnasta, -ajasta ja -sopimuksen sisällöstä. Yritystoiminnasta tulevat tuotot jäävät yrittäjälle itselleen.

Yhteystiedot

Ronja Tuikka

040 154 9624

ronja.tuikka@lestijarvi.fi

Jukola.

 

Ravintolayrittäjäksi Lestijärvelle?

Saluuna Parilan liiketoiminta on myynnissä!

Oletko aina haaveillut oman ravintolan perustamisesta? Onko sinulla ideoita ja taitoa kehittää ravintolapalveluita? Saluuna Parilan liiketoiminta luonnonläheisen Lestijärven keskustassa on nyt myynnissä! Tartu tilaisuuteen ja tule uudeksi ravintolayrittäjäksemme!

Saluuna Parila on nimensä mukaisesti villin lännen tyyliin sisustettu, viihtyisä ruoka- ja anniskeluravintola. Saluuna sijaitsee Lestijärven keskustassa, lähellä muita palveluita ja kaunista järveämme. Ravintolassa on ulkoterassi, esiintymislava tapahtumia varten ja runsaasti istuma- ja tanssitilaa ulkoterassilla. Sisällä on istumatilaa noin 50–60 henkilölle. Ravintolan keittiöstä löytyy pizzauuni, grillit, parilat, tiskikone, uuni, mikro, astiastot tarjoiluun ja runsaasti kylmäsäilytystilaa niin yläkerrasta kuin kellaristakin. Saluunassa järjestetään viikoittain lounastarjoilua ja ravintolalla on A-oikeudet. Saluuna Parila sijaitsee vuokrakiinteistössä, josta tehdään erillinen vuokrasopimus kiinteistön omistajan kanssa mutta liiketoiminta myydään kalusteineen ja varusteineen.

Lestijärvellä on alkamassa tuulipuiston rakentaminen, joka nostaa ravintolapalveluiden tarvetta. Saluuna Parilan merkitys Lestijärvelle myös tapahtumien osalta on suuri, sillä vuosittaiset suuret tapahtumat kuten juhannus, venetsialaiset ja muikkumarkkinat sekä pikkujoulukausi ovat kiireistä aikaa ravintolayrittäjälle.

Ota yhteyttä yrittäjään tai tule käymään ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Anne Jylhä

puh. +358 413 123 758

Saluuna Parila 

Osoite: Lestintie 53, 69440 Lestijärvi

Huoltoasema P. Kauppinen on myynnissä!

Loistavalla paikalla, Lestijärven neljäntienristeyksessä sijaitseva Huoltoasema P. Kauppinen on myynnissä. Huoltoasemarakennuksessa on laajat toimitilat, joihin kuuluu palvelupiste, kahvion tilat, keittiö, toimistohuoneita, varastotilat, asiakas WC:t sekä autokorjaamon tilat. Kahvio on avoin, valoisa ja viihtyisä. Huoltoasemarakennusta ympäröi suuri tontti, jolta löytyy myös kylmäasema.

Huoltoasema P. Kauppinen etsii nyt uutta yrittäjää jatkamaan toimintaa! Lestijärvellä on alkamassa Suomen suurimman tuulipuiston rakentaminen, jonka myötä huoltoaseman tarve kasvaa merkittävästi.

Kaksikerroksinen omakotitalo

Kauppaan voidaan sisällyttää myös omakotitalo (115 m²), joka sijaitsee huoltoaseman vieressä. Talo on valmistunut 1977 ja siinä on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja takkahuone.

Kysy lisää tai tule katsomaan!

Osoite: Halsuantie 10, 69440 Lestijärvi

Puhelin: +358400561787

Sähköposti: pekka.kauppinen@lestijarvi.fi