Tarkista ajankohtaiset tiedot, ohjeistukset ja suositukset alueellisesta koronatilanteesta Soiten koronasivustolta 

 

Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Perusopetukseen hakeminen

Lestijärvellä huoltajien ei tarvitse jättää hakemusta, kun esikoululainen siirtyy perusopetukseen. He saavat päätöksen oppilaan lähikoulusta, joka määräytyy oppilaan asuinosoitteen mukaan.

Kun haluatte lapsenne muuhun kuin lähikouluun tai olette muuttamassa Lestijärvelle ja perheessänne on kouluikäisiä lapsia, olkaa yhteydessä sivistysjohtajaan.

Ilmoittautuminen perusopetukseen

Oppilasilmoitus koulu (pdf)

Hakemus aamu- ja iltapäivätoimintaan

Sisällöt ja tavoitteet

Wilma

Lestijärven koulussa on käytössä internetpalvelu Wilma. Sen kautta huoltajat saavat tietoa lastensa opetuksesta ja opetusjärjestelyistä.

Huoltajat saavat Wilma-tunnukset, kun he ilmoittavat lapsensa esikouluun tai lapsi aloittaa koulunkäynnin. Huoltaja tekee yhden henkilökohtaisen tunnuksen, jonka kautta hän voi hoitaa kaikkien lastensa kouluasioita. Huoltajat voivat olla Wilman kautta yhteydessä opettajiin opetukseen liittyvissä asioissa ja ilmoittaa oppilaan sairastumisesta. Huoltajat näkevät lapsensa työjärjestykset, arvosanat eri oppiaineissa ja selvittävät poissaoloja. Wilmassa huoltajat lukevat koulun lähettämiä tiedotteita ja voivat vastata rehtorin tai opettajan lähettämiin kyselyihin.

Lisätietoja Wilmasta ja sen käytöstä saa kouluilta. Wilman pikaohje huoltajillelöytyy tästä linkistä.

Yhteystiedot

Lestin koulu

Lestintie 40, 69440 Lestijärvi

puh. 040 6504 231

 

Rehtori

Niko Aihio

puh. 044 0540 839

niko.aihio@lestijarvi.fi