Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Matkailuyrittäjä, liity Visit Finlandin DataHubiin ja paranna näkyvyyttäsi!

Visit Finland DataHub.

Mikä on Visit Finland DataHub?

Visit Finland DataHubAvaa uuteen välilehteenon kansallinen matkailutiedon varasto. Suomalaiset matkailualan yritykset voivat tallentaa tiedot yrityksensä tarjoamista tuotteista ja palveluista DataHubin aktiiviseen tietokantaan. Rekisteröitymisen jälkeen pääset syöttämään tietoja ja voit myös päivittää niitä itse aina tarvittaessa.

DataHubissa on eri kategorioita: majoitus, nähtävyys, elämys, tapahtuma, vuokrauspalvelut, ravintola, kauppa ja varattavat tilat, kuten kokous- ja juhlatilat.

DataHubissa olevaa yritys- ja tuotetietoa hyödynnetään monin eri tavoin. Alueelliset matkailuorganisaatiot, Visit Finland ja erilaiset kaupalliset toimijat voivat rajapintojen kautta hakea DataHubista tietoja omille sivuilleen. Tietoa voivat hyödyntää myös kansainväliset matkanjärjestäjät omissa kanavissaan tai erilaiset online-jakelukanavat, kuten esimerkiksi TripAdvisor tai Booking.com.

DataHubin käyttäminen on ilmaista sekä matkailuyrityksille että datan hyödyntäjille. Kaupalliset toimijat voivat tarjota matkailuyrityksille myös maksullista näkyvyyttä omilla sivuillaan.

DataHubin sivulta löydät lisätietoa ja opastusvideon. Matkailualan yrittäjä, rekisteröidy nyt ja paranna näkyvyyttäsi! Jos sinulla on kysyttävää DataHubin käytöstä, ole yhteydessä ja autamme sinua.

Yhteystiedot

0401549624

visit@lestijarvi.fi

DataHubin tuotetietoja käyttävät myös mm.Visit Finland DataHubin käyttäjät.