Vapaa-aikatoimi

Kunnan vapaa-aikatoimen tehtävänä on
- tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille hyvät mahdollisuudet monipuoliseen liikkumiseen ja vapaa-ajanviettoon
- järjestää liikunta- ja kulttuuritapahtumia
- tehdä yhteistyötä paikallisten järjestöjen kanssa

Kunnassa on kohtuulliset liikuntasuorituspaikat ja harrastusmahdollisuuksia on useita mm. frisbee-golf, Beach-volley, jalkapallo, hiihto, pesäpallo, jäägolf, vaellus, lumikenkäily...

Liikuntasalin käyttövuorot ovat haettavissa joka vuosi syksyllä ja ovat vuoden voimassa. Liikuntasalin käyttövuoroista ja salin vuokrauksesta voi sopia rehtori kanssa puh.0440 540 839.

Vapaa-aikatoimi
Lestintie 39
69440 LESTIJÄRVI
vapaa-aikaohjaaja Niina Tiala
puh. 050 4437 023
e-mail niina.tiala@lestijarvi.fi

Lestijärven vapaa-aikatoimen tapahtumia

Lestijärven kunnan ylläpitämät leikkipaikat ja urheilualueet kesällä 2015

Koulun piha-alueelta löytyy monipuolista tekemistä kaiken ikäisille lapsille. Löytyy mm. kiikkuja, kiipeilytelineitä, liukumäki sekä miniareena. Koulun piha-alueella saa käydä leikkimässä aamusta iltaan.

Koulun piha-alueelta löytyy monipuolista tekemistä kaiken ikäisille lapsille. Löytyy mm. kiikkuja, kiipeilytelineitä, liukumäki sekä miniareena. Koulun piha-alueella saa käydä leikkimässä aamusta iltaan.

Päiväkodin piha-alue on erinomainen pienten lasten leikkipaikka. Päiväkodin pihalla vanhemmat voivat käydä leikkimässä yhdessä pienten lasten kanssa arki-iltaisin klo 17.00 jälkeen sekä viikonloppuisin. Leluja päiväkodin pihalla ei ole käytettävissä, mutta omat lelut mukaan. Käyttäjät huolehtivat, että portit suljetaan lähtiessä, omat roskat viedään pois sekä kasvimaalle ja istutusalueisiin ei kajota.

Urheilukentällä voi käydä pelaamassa ja touhuamassa aina kun siellä ei ole ohjattua tai järjestettyä toimintaa.

Frisbeegolf-rata löytyy Discolandin maastosta. Lähtö venesataman tuntumasta huoltokopin takaa. Rata menee urheilukentän takaa kohti Discolandia ja käy kääntymässä Discolandin takana ja samaa reittiä takaisin. Huoltokopin takaseinässä on postilaatikossa vihko, jonne käyttäjät merkitsevät käyntinsä.

Kirkonkylän Rantabulevardilta löytyy kävelypolku, beach volley kenttä sekä valmistumassa oleva ulkokuntoilualue. Rantabulevardilta pääsee pulahtamaan vilvoittavaan veteen.

Parannasta löytyy uimaranta, lasten leikkipaikka sekä beach volley kentät.

Hyvinvointipolku kulkee kirkonkylältä Parantaan. Pururadat löytyvät kirkonkylältä, Yli-Lestiltä sekä Syrinkylältä.

Muistathan olla roskaamatta paikkoja!
Mukavan toiminnallista kesää!

Mahdollisista vioista ja rikkoutumisista ota yhteys
-vapaa-aikatoimeen 050-4437023
-kiinteistöhoitoon 044-0299511