Ajankohtaista


Kunnanjohtajaksi Lestijärvelle?

Lestijärvi on pieni, reilun 700 asukkaan kunta Keski-Pohjanmaalla. Kunnan visiona on säilyttää kunta elinvoimaisena kuntana, jonka talous on kunnossa ja laadukkaat peruspalvelut pystytään takaamaan kaikille kuntalaisille. Kunta haluaa olla myös aktiivinen palveluverkostojen kehittäjä ja käyttäjä.

Lestijärven nykyinen kunnanjohtaja on jäämässä eläkkeelle 1.7.2021 ja siitä syystä Lestijärvellä julistetaan haettavaksi kunnanjohtajan virka.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus sekä elinkeinoelämän tuntemus ja kokemus kunnallishallinnosta.

Arvostamme yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme vahvaa johtamista tiimityöskentelyssä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Myös hyvät tietotekniset taidot katsotaan eduksi.

Virka tulee ottaa vastaan 1.7.2021. Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinta-päätöksen tiedoksi saannista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 3.12.2020 klo 23:59 mennessä osoitteella: Lestijärven kunta, Lestintie 39, 69440 Lestijärvi tai lestijarven.kunta@lestijarvi.fi.

Lisätietoja antavat valtuuston puheenjohtaja Marja Tiala puh. 040 7075 945
ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Jukka-Pekka Tuikka puh. 050 5306 376