Ajankohtaista


Ruokapalvelunvastaavan toimi.

Lestijärven kunnan ruokapalvelussa on haettavana vakituinen työsopimussuhteinen

RUOKAPALVELUVASTAAVAN toimi.

 

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja työkokemus, joustavuus ja yhteistyökyky sekä sopivuus esimiestehtäviin. Hakijalla tulee olla hygieniapassi sekä salmonellatodistus.

 

Toimi sisältää ruokapalvelun ammattitason perustyötä. Se sisältää työskentelyä keittiössä, jossa valmistetaan ruokaa, kuumennetaan valmista ruokaa ja valmis-tetaan aterian lisäkkeet. Ruokapalvelun vastaavan tehtäviin kuuluvat elintarvik-keiden ja siivousaineiden hankinnat keittiötoimelle, keittiön puhtaanapitotyöt, omavalvonnan toteutuksesta huolehtiminen, työhön opastus, työvuorolistojen suunnittelu. Tehtäviin kuuluvat myös taloudellinen suunnittelu ja toiminnasta vastaaminen.  Ruokapalveluvastaava toimii lähiesimiehenä ruokahuollon työn-tekijöille.

 

Työpaikka on keskuskeittiö, jossa valmistetaan ateriat koulukeskukseen, päiväkotiin ja vanhusten palveluasuntojen sekä kotipalvelun asiakkaille.

 

Palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaisesti viimeistään 1.1.2021. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

 

Hakemukset pyydetään toimittamaan to 19.11.2020 klo 15.00 mennessä sähköisesti lestijarven.kunta@lestijarvi.fi  tai postitse Lestijärven kunta, Lestijärven sivistyslautakunta, Lestintie 39, 69440 Lestijärvi

 

Lisätietoja antaa rehtori: p.0440 540 839