Ajankohtaista


Sinustako TEKNINEN JOHTAJA Lestijärvelle?

Lestijärven kunnassa julistetaan haettavaksi teknisen johtajan virka. Tekninen johtaja on teknisen toimen toimialajohtaja ja toimii teknisen osaston osastopäällikkönä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat mm. kunnallisteknisten tila-, kiinteistö- ja siivouspalveluiden johtaminen ja kehittäminen, vuokra-asuntojen isännöinti ja vuokraus, kunnan investointiohjelman toteutus sekä oman toimialan talouden ja toiminnan suunnittelusta ja toteutumisesta vastaaminen. Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja hän on kunnan johtoryhmän jäsen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi virkaan valitulta vaaditaan käytännön kokemusta maa- tai talonrakentamiseen ja vesihuoltotekniikkaan liittyvissä tehtävissä.

Arvostamme hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä käytännönkokemusta projektien läpiviemisestä, kunnallistekniikan rakentamisesta ja julkisista hankinnoista. Myös kunnallishallinnon- ja kuntatalouden tuntemus katsotaan eduksi virkaa täytettäessä.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoiveineen Lestijärven kuntaan osoitteeseen Lestintie 39, 69440 Lestijärvi tai sähköpostilla lestijarven.kunta@lestijarvi.fi.

Hakuaika virkaan päättyy 5.10.2020 klo. 23.59.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Esko Ahonen p. 050-3823201.