Ajankohtaista


RAKENNUSTARKASTAJAN VIRKA AVOINNA

Tervetuloa töihin Lestijärvelle!

Lestijärvi on pieni, reilun 700 asukkaan kunta Keski-Pohjanmaalla. Kunnassa on parasta aikaa käynnissä ja lähiaikoina käynnistymässä isoja rakennushankkeita, mm. tuulivoiman parissa.

Haemme ammattitaitoista ja osaavaa RAKENNUSTARKASTAJAA pientä työyhteisöämme täydentämään.

Tehtäviisi sisältyy rakennusvalvonnan viranomaistehtävät, lupakäsittelyt, katselmukset ja rakentamisen ohjaus sekä neuvonta ja valvonta. Tulevaisuudessa työpanostasi tullaan jakamaan mahdollisesti myös Halsuan kunnan kanssa.

Viran kelpoisuusehtona on maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen pätevyys eli tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai maankäyttö- ja rakennusasetuksen 108 §:n siirtymäsäännöksen mukainen pätevyys. Lisäksi hakijalla tulee olla riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Arvostamme kunnallishallinnon kokemusta, asiakaspalvelutaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyvää yhteistyökykyä.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Virka täytetään 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Kunnanhallitukselle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 14.08.2020 klo 23:59 mennessä osoitteella: Lestijärven kunta, Lestintie 39, 69440 Lestijärvi tai lestijarven.kunta@lestijarvi.fi.

 Lisätietoja antavat teknisen lautakunnan puheenjohtaja Jorma Koski-Vähälä p. 040-0867822 tai kunnanjohtaja Esko Ahonen p. 050-3823201