Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Teknisen kiinteistönhoitajan toimi

Vasara ja kiintoavain ristikkäin.

Lestijärven kunta jatkaa ammattitaitoisen ja itsenäiseen työhön kykenevän teknisenkiinteistönhoitajan hakua kiinteistöjen ylläpitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtehtävinäsi tulee olemaan mm. taloteknisten järjestelmien valvonta ja ylläpito, rakennusten ulkoalueiden puhtaanapito ja määräaikaisten kiinteistönhoitotehtävien suorittaminen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja käytännön kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävien hoidosta. Soveltuvana koulutuksena pidämme mm. kiinteistönhoitaja-, rakennusautomaatio- tai lvi-alan koulutusta. Arvostamme erityisesti taloteknisten järjestelmien ja laitetekniikan osaamista, vastuullisuutta sekä oma-aloitteisuutta ja asiakaspalvelutaitoja. Tehtävään valittavalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti ja eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palkkaus kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Hakemukset työ- ja opintotodistuksineen sekä palkkatoiveineen tulee toimittaa 3.3.2024 klo. 15.00 mennessä tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Lestijärven kunta, tekninen lautakunta, Lestintie 39, 69440 Lestijärvi tai sähköpostilla susanna.tuikka@lestijarvi.fi. Aiemmalla hakukerralla toimitetut hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä. Lisätietoja tehtävästä antaa vs. tekninen johtaja Susanna Tuikka, puh. 040-6841195 tai susanna.tuikka@lestijarvi.fi