Kunnantoimisto viettää kesälomaa 8.7.-26.7.2024

Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Teknisen johtajan virka

Lestijärven kunnassa julistetaan haettavaksi teknisen johtajan virka. Tekninen johtaja on teknisen toimen toimialajohtaja ja vastaa teknisen toimialan ohella myös liiketoiminnan osa-alueen johtamisesta.

Teknisen johtaja vastaa Lestijärven kunnassa teknisen toimen kehittämisestä, hallinnosta, kaavoituksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista, alueiden kunnossapidosta, ruoka- ja puhtaanapitopalveluista ja väestönsuojelusta. Lisäksi tekninen johtaja vastaa vesihuollosta, kiinteistönhoidosta, tilavuokrauspalveluista, kunnan suoraan omistamien asuntojen asunnonvuokrauspalveluista ja kunnan metsäomaisuuden ja maaomaisuuden hoidosta.

Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja hän on kunnan johtoryhmän jäsen. Teknisellä johtajalla on suoria alaisia 7.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknillisen oppilaitoksen tai ammattikorkeakoulun insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi virkaan valitulta vaaditaan käytännön kokemusta maa- tai talonrakentamiseen ja vesihuoltotekniikkaan liittyvissä tehtävissä sekä esihenkilökokemusta ja kunnan hallinnon ja talouden tuntemusta.

Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä toimintatapaa sekä käytännönkokemusta projektien läpiviemisestä, kunnallistekniikan rakentamisesta ja julkisista hankinnoista.

Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi opinto- ja työtodistuksineen sekä palkkatoiveineen Lestijärven kuntaan osoitteeseen Kunnanhallitus, Lestintie 39, 69440 Lestijärvi tai sähköpostilla lestijarven.kunta@lestijarvi.fi
Hakuaika virkaan päättyy 4.8.2024 klo. 15.00.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Päivi Rautio p. 040-1591584.