Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Haetaan siivoojaa Lestin koululle

Lestin koulu ja päiväkoti sisältä kuvattuna.

Työpaikka sijaitsee Lestijärven rannalla, Lestin uudessa hirsikoulussa. Saman katon alla toimivat sekä 33 paikkainen päiväkoti että ala- ja yläkoulu, joissa on yhteensä noin 70 oppilasta.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti soveltuvan koulutuksen tai monipuolisen kokemuksen siivouksen ja kiinteistöpalveluiden alalta omaavaa henkilöä. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työnantaja tarjoaa laajan perehdytyksen tehtävän menestykselliseen hoitamiseen hyvän ja puhtaan työskentely-ympäristön sekä henkilöstöetuna Epassin ja kattavat työterveyshuollon palvelut.

Tehtävään valitulla tulee olla hygieniapassi. Passin voi suorittaa myös työtehtävän alettua työnantajan kustantamana. Arvostamme joustavuutta, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä työskennellä ryhmässä ja yksin.

Palkkaus haettavana olevaan toimeen määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Ammattipätevöityminen voidaan toteuttaa oppisopimuskoulutuksen avulla.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Yhteystiedot

Hakemus tulee jättää 23.6.2023 klo 16.00 mennessä sähköpostilla

rehtori@lestijarvi.fi tai postitse osoitteeseen Lestin koulu, Lestintie 40, 69440 Lestijärvi. Lisätietoja: 0440 540839 tai 040 6841 195

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)