Tarkista ajankohtaiset tiedot, ohjeistukset ja suositukset alueellisesta koronatilanteesta Soiten koronasivustolta 

 

Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Avoinna teknisen kiinteistönhoitajan toimi

Lestijärven kunta hakee ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää teknistä kiinteistönhoitajaa kiinteistöjen ylläpitotehtäviin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja käytännön kokemusta kiinteistönhoitajan tehtävien hoidosta. Soveltuvana koulutuksena pidämme kiinteistönhoitaja-, rakennusautomaatio- tai lvi-alan koulutusta. Arvostamme erityisesti taloteknisten järjestelmien ja laitetekniikan osaamista, vastuullisuutta sekä oma-aloitteisuutta ja asiakaspalvelutaitoja. Tehtävään valittavalla tulee olla vähintään B-luokan ajokortti ja eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työtehtävinäsi tulee olemaan mm. taloteknisten järjestelmien valvonta ja ylläpito, rakennusten ulkoalueiden puhtaanapito ja määräaikaisten kiinteistönhoitotehtävien suorittaminen.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun tulee toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Palkkaus kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Hakemukset työ- ja opintotodistuksineen sekä palkkatoiveineen tulee toimittaa 12.12.2022 klo. 15.00 mennessä tekniselle lautakunnalle osoitteeseen Lestijärven kunta, tekninen lautakunta, Lestintie 39, 69440 Lestijärvi tai sähköpostilla janne.pekkarinen@lestijarvi.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Janne Pekkarinen, puh. 040-6126642 tai janne.pekkarinen@lestijarvi.fi