Tarkista ajankohtaiset tiedot, ohjeistukset ja suositukset alueellisesta koronatilanteesta Soiten koronasivustolta 

 

Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

29.8.-30.9.2022 Siivooja Lestin koululle

Työpaikka sijaitsee Lestijärven rannalla, Lestin uudessa hirsikoulussa. Saman katon alla toimivat sekä 26 paikkainen päiväkoti että ala- ja yläkoulu, joissa on yhteensä noin 70 oppilasta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perus- tai ammattitutkinto, muu alalle soveltuva tutkinto tai monipuolinen kokemus edellä mainituissa tehtävissä. Tehtävään valitulla tulee olla hygieniapassi. Tehtävä edellyttää monipuolista käytännön siivoustyön osaamista. Eduksi katsotaan eri siivousmenetelmien ja –laitteiden hallinta sekä kokemus ammattialalta. Arvostamme joustavuutta, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä työskennellä ryhmässä ja yksin. Palkkaus haettavana olevaan toimeen määräytyy KVTES:n mukaisesti.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Täytämme paikan heti, kun sopiva työntekijä löytyy.

Yhteystiedot

Hakemus tulee jättää 30.9.2022 klo 14.00 mennessä sähköpostilla

lestijarven.kunta@lestijarvi.fi tai postitse osoitteeseen Lestin koulu, Lestintie 40, 69440 Lestijärvi. Lisätietoja: 0440 540 839 tai 040 6841 195