Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Tiedotus Johkun käyttöönotosta yrittäjille ja yhdistyksille

Lestijärven kunnan Johku verkkokauppa.

Tämä artikkeli on suunnattu yrityksille, yhdistyksille ja muille toimijoille. Tietoa Johkusta asiakkaille löytyy osoitteesta: lestijarvi.fi/yleinen/varaa-majoitukset-ja-vuokravalineet-nyt-suoraan-netista/.

Mikä Johku on ja miksi se kannattaa ottaa käyttöön?

Johku on monipuolinen, kauppiaan toimintaan ja käyttötarpeisiin muovautuva kaupankäyntijärjestelmä, jossa nivoutuvat yhteen verkkokauppa, kassajärjestelmä, varausjärjestelmä ja lipunmyyntijärjestelmä tarvittavine ominaisuuksineen ja tuotetyyppeineen.

Johku mahdollistaa palvelujen myynnin netissä verkkopankkitunnuksilla, MobilePaylla ja muilla maksutavoilla. Johku toimii täysin komissioperusteisesti, eli jos Johku ei tuota sinulle myyntiä, siitä ei myöskään mene maksua. Johku on käytössä mm. Visit Keski-Pohjanmaalla ja Lestijärven kunnalla, mikä mahdollistaa yrittäjien ja yhdistysten tuotteiden/palveluiden myynnin myös kunnan Johkun kautta. Johkussa voit myydä tuotteita, palveluita, majoitusta, retkiä, tapahtumia ja paljon muuta. Esimerkiksi majoitusten ja välinevuokrien yhteydessä käytettävissä on myös varauskalenteri, josta asiakas näkee milloin kyseinen palvelu on varattavissa. Voit itse hallita kalenteria ja päättää milloin tuotteesi ovat ostettavissa.

Johkun voi ottaa käyttöön huolimatta siitä, onko sinulla jo nettisivut käytössäsi. Jos yritykselläsi/yhdistykselläsi on jo nettisivut, voi myytäviä tuotteita upottaa omille nettisivuille, joilta asiakas ohjautuu suoraan Johkuun maksamaan kyseisestä palvelusta. Jos sinulla taas ei ole nettisivuja, Johku voi toimia nettisivuinasi. Yhdistämällä yritykset ja yhdistykset Johkuun, koko Lestijärven palvelut olisivat löydettävissä ja ostettavissa verkossa samalta alustalta ja asiakkaiden olisi helppoa varata ja ostaa palveluitamme silloin kun heille sopii. Voit itse hallita kalenteria ja valita milloin palvelusi ovat varattavissa ja muokata omia tietojasi, jolloin ne päivittyvät automaattisesti kaikille alustoille, joilla tuotteesi ovat esillä. Voit käyttää Johkua myös pelkkinä nettisivuina, vaikka yritykselläsi/yhdistykselläsi ei myytäviä tuotteita olisikaan. Näin omat tietosi pysyvät aina ajan tasalla Lestijärven kunnan ja Visit Keski-Pohjanmaan Johkussa.

Jos sinulla on jo Johku käytössäsi ja haluat lisätä yrityksesi palvelut sivuillemme myyntiin, lähetä meille pyyntö liittyä myyntikanavaamme (kaupan tunnus: Lestijarvenkunta) tai ota yhteyttä meihin ja me lisäämme yrityksesi. Yhteystiedot sivun alalaidassa.

Pääset luomaan oman Johku tilin osoitteesta: www.johku.fi/.

Lisätietoa: www.johku.fi/fi/mikajohkuon.

Johku koulutus

Milloin: 22.2.2022 klo 17.00-20.00

Missä: Lestin koululla

Aikataulu ja ohjelma:

klo 17.00-18.00 yleinen koulutus ja Johkun esittely

klo 18.00-20.00 käyttöönotto koulutus – luomme yhdessä yrityksellesi/yhdistyksellesi Johku-verkkokaupan ja opastamme sen käytössä.

Mukana kouluttamassa Mari Keiski, Reittien ja matkailupalvelujen Keski-Pohjanmaa hankkeen projektipäällikkö ja Ronja Tuikka, Visit Lestijärvi.

Koulutuksessa kahvitus

Ilmoittautuminen koulutukseen 20.2.2022 mennessä! Ilmoittautua voit tekstiviestillä, sähköpostilla tai somekanavien kautta (yhteystiedot sivun lopussa).

Koulutuksesta ja Johkun käytöstä löydät lisätietoa https://visitlestijarvi.fi/ajankohtaista/ ja osoitteesta https://visitlestijarvi.fi/johku-verkkokauppa/.

Maksutavat

Maksutapoina Lestijärven kunnan Johku verkkokaupassa toimivat seuraavat:

Yhteystiedot

Ronja Tuikka

puh. 040 154 9624

sähköposti: ronja.tuikka@lestijarvi.fi