Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Ravintolayrittäjäksi Lestijärvelle?

Saluuna Parilan liiketoiminta on myynnissä!

Oletko aina haaveillut oman ravintolan perustamisesta? Onko sinulla ideoita ja taitoa kehittää ravintolapalveluita? Saluuna Parilan liiketoiminta luonnonläheisen Lestijärven keskustassa on nyt myynnissä! Tartu tilaisuuteen ja tule uudeksi ravintolayrittäjäksemme!

Saluuna Parila on nimensä mukaisesti villin lännen tyyliin sisustettu, viihtyisä ruoka- ja anniskeluravintola. Saluuna sijaitsee Lestijärven keskustassa, lähellä muita palveluita ja kaunista järveämme. Ravintolassa on ulkoterassi, esiintymislava tapahtumia varten ja runsaasti istuma- ja tanssitilaa ulkoterassilla. Sisällä on istumatilaa noin 50–60 henkilölle. Ravintolan keittiöstä löytyy pizzauuni, grillit, parilat, tiskikone, uuni, mikro, astiastot tarjoiluun ja runsaasti kylmäsäilytystilaa niin yläkerrasta kuin kellaristakin. Saluunassa järjestetään viikoittain lounastarjoilua ja ravintolalla on A-oikeudet. Saluuna Parila sijaitsee vuokrakiinteistössä, josta tehdään erillinen vuokrasopimus kiinteistön omistajan kanssa mutta liiketoiminta myydään kalusteineen ja varusteineen.

Lestijärvellä on alkamassa tuulipuiston rakentaminen, joka nostaa ravintolapalveluiden tarvetta. Saluuna Parilan merkitys Lestijärvelle myös tapahtumien osalta on suuri, sillä vuosittaiset suuret tapahtumat kuten juhannus, venetsialaiset ja muikkumarkkinat sekä pikkujoulukausi ovat kiireistä aikaa ravintolayrittäjälle.

Ota yhteyttä yrittäjään tai tule käymään ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Anne Jylhä

puh. +358 413 123 758

Saluuna Parila 

Osoite: Lestintie 53, 69440 Lestijärvi