Tarkista ajankohtaiset tiedot, ohjeistukset ja suositukset alueellisesta koronatilanteesta Soiten koronasivustolta 

 

Lestin kunnan vaakuna ja teksti.

Hae päiväkodin johtajan virkaa 1.10.2021 klo 12.00 asti!

Lestin koulu ilmasta.

Päiväkodin johtajan viran hakuaikaa on jatkettu 1.10.2021 klo 12.00 asti.

Lestijärven upeissa maisemissa avautuu päiväkodin johtajan virka avoimeksi 30.8.2021 alkaen.

Päiväkodinjohtajan tehtävä Lestijärvellä on erittäin monipuolinen. Hallinnollisten tehtävien lisäksi toimenkuvaasi kuuluu yhteistyöverkon hoitamista ja erilaisiin alueellisiin työryhmiin kuulumista. Johdollisten tehtävien lisäksi toimit osana varhaiskasvatus ryhmän henkilöstöä.

Valmiudet, joita oletamme sinulla olevan ovat joko kasvatustieteen maisterin opinnot tai lastentarhanopettajan opinnot. Ensisijaisesti etsimme henkilöä jolta löytyvät tässä kohtaa jo vaadittavat kasvatustieteen maisterin pätevyys.

Varhaiskasvatuslain (540/2018) 31 :n mukaan päiväkodinjohtajan kelpoisuusvaatimus on 1.1.2030 alkaen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus ja vähintään kasvatustieteen maisterin tutkinto sekä riittävä johtamistaito, jollei hänen kelpoisuutensa päiväkodinjohtajan virkaan määräydy varhaiskasvatuslain 75:n siirtymäsäännöksen mukaan. Valitulla on mahdollisuus pätevöityä uusien vaatimusten mukaiseksi määräaikana.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Etsimme tiimiimme iloista, positiivista henkilöä, joka haluaa kehittyä ja kehittää työyhteisöään omalla panoksellaan. Omaat hyvät tiimityötaidot ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn.

Päiväkoti toimii läheisessä yhteistyössä koulun kanssa. Katsomme eduksi kokemusta esiopetusryhmän opettamista tai työskentelystä koulussa järjestettävästä esiopetusryhmässä. Tulevaisuudessa vastuullasi saattaa olla myös esiopetusryhmän vetäminen.

Jätä hakemus 1.10.2021 klo 12:00 mennessä.
Hakemukset liitteineen voi toimittaa osoitteeseen niko.aihio@lestijarvi.fi

Lisätietoa paikasta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/